Over ons

Vanaf januari 2019 zijn wij voor Nederland importeur van het merk LINITOP. Het LINITOP-assortiment omvat een aantal kwalitatief hoogwaardige producten op het gebied van houtbescherming en -afwerking voor alle typen houtsoorten, zowel interieur als exterieur.

LINITOP-producten zijn altijd op voorraad en via de website te bestellen.

Naast LINITOP zijn wij sinds 31 december 1985 ook importeur van het merk OWATROL. OWATROL is een merk dat al sinds midden jaren vijftig van de vorige eeuw in Europa op de markt is. Het eerste potje OWATROL werd in 1965 in Nederland verkocht. OWATROL is een merk dat een aantal producten en oplossingen biedt op het gebied van het beschermen en onderhouden van (roestig) staal, (verweerd) kunststof en alle houtsoorten, zowel binnens- als buitenshuis.

Linitop solid header foto

Experience center

Twijfelt u of het product naar keuze het door u gewenste resultaat oplevert? U kunt dit zelf beoordelen. Hoe?
Stuur ons enkele hout- of staalmonsters en wij maken voor u (kleuren)monsters met maximaal 4 verschillende producten/kleuren.
De enige kosten die wij hiervoor in rekening brengen zijn de kosten voor retour zenden.

Ook kunt u een bezoek inplannen aan ons Experience Center in Waalwijk. Dit kan via Afspraak plannen (onder klantenservice). Wij kunnen dan al uw vragen beantwoorden, ter plekke monsters voor u verzorgen(*) en u ook van een passend advies voorzien.

Dat is wat wij noemen optimale service voor elke (potentiële) gebruiker van onze producten.

(*) Mits de producten dit toelaten m.b.t. tijd van applicatie.